Kalasfyndar på Willys

Vi är ute i huset och funderar på hur vi ska göra med vårt sovrum. Som det är nu är det en kattvind bakom sängens huvudända. Så som dörren är placerad in till kattvinden gör att sängen knappt får plats och står inklämd mot fönstret. Inte så bra. Vi väger lite mellan att flytta dörren till kattvinden längre bort från sängen alternativt ta bort hela kattvinden helt. Jag vill gärna ha en snedvägg i sovrummet och bygga in någon funktionell sänghylla i väggen.

Bestämt är i alla fall att taket ska bli av träspont. Vitmålad. Det kommer bli super! Inte helt otippat ska heltäckningsmattan i ljusrosa bort också.

På vägen hem testade vi Willys som ligger precis i närheten. Vi som normalt handlar vår mat på ICA Karlaplan blir helt lyriska av att gå i mataffär av storköpskaraktär. Vi frossar i billiga saker. Prisexempel: En flaska tjejschampo kostar sub 25 kr på Willys mot 45 kr eller liknande där vi handlar normalt. Man får hejda sig själv för att inte köpa 20 kg tvättmedel eller motsvarande då vi fortfarande åker kommunalt vart vi än ska.

Kommentera