Dagen efter, nu och för ett år sedan

Vid den här tiden för ett år sedan så bodde vi i lägenheten i stan. Hampus hängde med mig ut till Lidingö och hejade på när jag sprang. Någon dag senare ertappade jag honom liggande i soffan med min medalj runt halsen.

DSC 0001Hampus för ett år sedan, tjyvlånade min medalj

Idag ligger han i soffan med sin egen medalj. I vårt hus!

DSC 0085Hampus idag med sin egen medalj. Vad mycket som har hänt på ett år!

I övrigt är det två slagna hjältar här hemma idag. Det var mycket värme som ville lämna våra kroppar i natt så det var varmt och svårt att sova. Jag har fått gå upp och kissa och dricka vatten var tredje timma hela natten och Hampus kunde inte vända sig på grund av sendrag och/eller muskelvärk. Inte mycket sömn med andra ord. Fast vi är lyckliga och nu efter frukost så börjar vi komma igång.

I dag kommer det bli en lugn och skön softardag. Kanske vi ska försöka komma ut på en liten promenad snart. Alla svettiga äckliga kläder är tvättade och skorna lika så.

DSC 0081Snabbaste och tunnaste skorna tvättade och redo för nästa lopp

Hampus är lite inriktad på att inte springa igen förrän nästa sommar och jag är peppad på att anmäla mig till Stockholm Marathon i vår för att få en fjärde gången gilt även där.

Kommentera