Cykeltur

Idag har vi varit ute och cyklat, hela Lidingöloppet inlusive sträckan till start och från mål. Det blev en fin och härlig tur i solskenet!

IMG 1211

 

IMG 1213

Allt gick jättebra ända fram till slutet, då jag ett par hundra meter från mål bara tvärdök rätt i backen med cykeln på plan fin väg. Resultatet blev att västeraxeln och högerknät fick käka grus, med motsvarande skrubbhål i tröjan och cykelbyxorna. Hela vänsterarmen blev väldigt spännande peelad i storgruset och jag har en begynnande blånagel på handen. Klockans armband gick sönder och ringklockan blev repig, så styret fick nog också äta grus… Ondast gör dock, den intet rispade högerarmen (fantomsmärtor?) så jag tror inte jag kan delta hushållsarbetet ikväll.

Sen när vi kom hem blev det brunch med omelett, kaffe, Hampus senaste bröd (brioche), grapefrukt, yoghurt och tidning.

Kommentera