Förbereder mig för nytt jobb

På torsdag byter jag jobb, samma bransch, samma roll men ett annat företag. Det ska bli kul och spännande! I torsdags blev jag avtackad på nuvarande jobbet, och jag kommer ha semester till och med onsdag nästa vecka.
DSC 0744
Installation av officepaketet pågår på nya jobbdatorn
Jag har varit och hämtat ut alla nya grejer och har lämnat tillbaka de gamla.
Tackvare fina Hampus så gick bytet av telefon så smidigt att man inte kan föreställa sig det. Vi tog en säkerhetskopia av hela telefonen och sparade den i iTunes. Sen tog vi den nya telefonen, uppgraderade programvaran, återställde den och la in säkerhetskopian. En exakt kopia uppstod, med bakgrundsbild, appar, mejl och inte minst – adressboken. Fantastiskt!
Nu har jag dock nytt nummer så det är en utmaning att få alla man känner att växla till det nya.

Kommentera