Stunträddning

Trots att vi kom överens om att det inte skulle bli något scope-creep så är vi där nu när vi närmar oss GoLive… Teamet har lämnat in en Change Request och äskat resurser till att också ta de nedre dekorationslisterna på vardera sida om balkongutbyggnaden. Samma sak gäller alla knutar, dörrfoder och dekorationsbrädor på balkongdelen. Insatsen bedöms i sammanhanget försumbar och beviljas av Change Manager vid dagens CCB.

Det mest spännande som hände vid dagens målningspass var att jag ramlade omkull när jag skulle gå ner från stegen, och fick göra en riktig stunt-rullning på gräsmattan för att inte hälla ut den sista färgen i hinken. Tacksam för att vi inte bor i ett villaområde så kunde jag resa mig upp och fortsätta som om inget hänt.

Dock så tog färgen slut ändå, fast vi köpte två hinkar i söndags. Imorgon blir det till att åka runt och jaga linoljefärg bland alla plastfärger.

Kommentera