Lapparna ryker

Idag har vi fått checka av en massa grejer.

Förutom ovanstående har vi fyndat ett par badlakan på Lexingtonbutiken (40 % rabatt, hur skulle vi kunna avstå?!), skickat in ett urval papper till Glocalnet som kommer få glädjen att leverera adhd-internet till oss.

Samt, viktigast av allt! Vi har promenerade bort till Franska kakelbutiken, vi har hittat det bästa tvättstället och blandaren! (och de går att köpa för pengar).

Sedan tidigare hade vi en idé om kakel och vägg. Nu är det bara kvar att välja toa och golv så är vi redo att dra igång. Det första har vi goda förhoppningar om sen vi på Franska kakelbutiken fick offert på ett par-tre olika bra alternativ. Golvet kommer vi nog kunna plocka rätt snabbt efter ett återbesök på Centro på Karlavägen.

Det som däremot är långt ifrån komfortzon är kakel till köket. Vi har bara dåliga förslag just nu som…? Kanske den här? Dock är det gott om tid kvar då köket kommer komma slutet Q1, och kaklet kommer snudd på sist.

Kommentera