11 grader på lilltoan

Vi har länge misstänkt att det är lite väl kallt på lilla toan. Igår hängdes en termometer in. Gissa om vi blev lite överraskade när vi såg att temperaturen pendlar mellan 11 och 15 grader. Det är ju inte bara där det är kallt, utan i alla rum med fönster, dvs alla rum, även badrummet. Vi längtar väldigt mycket efter att flytta in i vårt stora varma hus!

I förrgår kväll var jag ute och skottade bort mänger med snö från balkongen, ett steg i processen att identifiera vad vi har därute. Det som dök upp var mängder med ljung, ett par krukor med murgröna och en rhodedendron. Allt i formen av tjälfrusna isklumpar, som lite besvärliga att bryta loss från trallen.

Allt packades i backar, påsar, ikeakassar och står nu utanför huset.

Som om det inte vore nog med framssteg så for vi även till Bauhaus i Norsborg där vi startade med en kebab på Albys grill. Det satt fint och bidrog till att vi orkade gå runt där en längre stund. Vi passade även på att kolla in deras badrumsinredning. Hittade ett halvintressant tvättställ.

Vi köpte en massa bra att ha grejer, bland annat en grovdammsugare,  7 målarbelysningsset, 18 liter tak- och väggfärg, penslar, rollrar, täckpapp, latexfog, brandvarnare (Mamma!), sopsäckar, torkställning (kommer inte ha torktumlare till en början) med mera.

Här kommer en bild från tillfället då en expedit skulle lyfta ner en dammsugare åt oss.

Allt avrundades av att vi for bort till huset igen och lämnade alla grejer där. Kanonskönt att slippa bära upp och ner dem från lägenheten. I huset träffade vi halva säljarens släkt som var där på sluttampen i tömningen.

Kommentera