Bildbevis från städat garage

Här kommer lite bilder från ett mycket rent och välordnat garage. Den oförsiktige kan tänka att det minsann inte alls ser särskilt städat ut, och oj, vad grejerna är huller om buller – men det är fel. Det är väldigt väldigt rent och städat, relativt utgångsläget.

DSC 0562I de tre hyllorna till vänster är det blommor och trädgård, verktyg respektive renoveringsmaterial. Trådbacken längst bak är just nu bara förvarare av ett rep. Det orange skåpet innehåller 10-15 paket cement/fog/fix och alla färgburkar. Sen är det iordningsställt en batch som ska till Stockby återvinning. Längs hela högra sidan är en snickarbänk där alla lister, träskivor etc står (semitemporärt, senast till årsskiftet ska vi ha fått upp en permanent lösning för stora byggmaterialsskivor)

DSC 0568Hinkarna håller inte på att ramla utåt, även om det ser ut så… De balanserar bra på 10-15 säckar cement…:-)

DSC 0563Snöskyfflar som ska hängas upp på väggen. Jättebra med tvättställ i garaget. Knepigt bara att det blir en minigejser i golvbrunnen när man spolar vatten i tvättstället. I bakgrunden kan man se mig tvätta bilen. Det var på tiden!

DSC 0566Här uppe i nischen ligger allt byggmaterial som inte var för stort. Tidigare stod allt där bilen ska stå.

Kommentera