Garagestädning

Här kommer dagen sammanfattad i bilder.

DSC 0518 3Sortering och ihopplockning av rester från köksrenoveringen. Jag packar iordning alla rester i ziplockpåsar, som läggs i större påsar som läggs i en kartong… Typ. Det kommer bli en flyttkartong på vinden med bland annat ett hyllplan som inte används, massa grejer som hör till vasken och lite skruvgrejs.

DSC 0520 3Hampus fixade stickkontakten till nya lampan.

DSC 0526 3Köpte en murgröna och en blomkruka på Ikea igår. Idag tjorvade jag ihop den i formen av en båge med hjälp av två blompinnar jag köpt i Halmstad för många år sedan.

DSC 0527 3Jag är väldigt förtjust i dessa blompinnar. De har hängt med länge nu. Borde försöka göra egna.

DSC 0529 3Lunch i uterummet. Passade på att kolla in gurkan som blommar stort. I helgen är absolut deadline för att plantera om gurk- och tomatplantorna som mer än väl växt ur sina krukor.

DSC 0530 3Gurkan klamrar sig fast vid blompinnen.

Från lunch och till sen kväll, med undantag för någon timmas paus så har vi jobbat järnet i garaget. Vi bar ut alla grejer som tvättades med diskborste och vattenslang. Det var riktigt smutsigt. Både av byggdamm och riktig smuts. För att inte tala om all spindelväv, oooh!

DSC 0533 3Här är nästan hela garaget tömt på grejer som väntar på att bli skrubbade

DSC 0537 3Hampus dammsög i flera timmar tror jag

DSC 0540 3Han sa något om att han hade dammsugaren full av spindelväv och spindlar
DSC 0539 3Man kan inte tro att golvet är målat
DSC 0542 3Mellanmål för att ladda batterierna
DSC 0544 3Vi tränade på att dricka kall mellanöl i solen. Tog en varsin klunk, sen blev det inte mer…
Ungefär här blev vi överbjudna på vin och prat hos grannarna. De är verkligen toppen!
Sen efter det, har vi skrubbat och sköljt golvet och det värsta på väggarna. Bilen är packad med urgallrat som ska till återvinningen. Allt byggmaterial som fick plats är packat i nischen ovanför garagedörren. Alla prylar är inburna men inte iordningställda. Det får bli bilder på slutresultatet en annan dag.

Kommentera