Nya auktionsfynd

Igår lyckades vi vinna två auktioner på Stockholms Auktionsverk. Vi var där och tittade i lördags, la buden på internet i går morse. Idag kunde vi hämta prylarna.

DSC 0488Lampa till köket i glas och mässing. Vi behöver montera en stickkontakt innan den går att ansluta.

DSC 0495Emmafåtölj från 1800-talets andra hälft. Omklädd i modern tid i ett (lite väl) gult tyg, men dock fräsch. Inga fläckar eller konstiga lukter. Små hjul fram vilket känns helt i linje med alla howardsoffor och howardfåtöljer vi är spekulanter på. Pris, blott 600 kr plus administrativa avgifter. Snacka om fynd! Tanken är att den på sikt ska bli i lila sammet.

I övrigt så har jag jobbat min sista dag inför kommande långhelgen. Eller ja, det blir några timmar imorgon, men inte mer än nödvändigt. Skönt och stressigt – det är så mycket att göra nu när nedervåningen ska städas och ställas i ordning!

Inför Hampus födelsedagskalas till helgen gör vi nu ett par testskott på mördegs-tarteletter-bottnar. Ska bli spännande att se hur det blir.

 

Kommentera