Äntligen tapetprover + impulsköp från 1800-talet

I förrgår kom mina tapetprover, idag lyckades jag vara hemma i synk med postställets öppettider.

Dessvärre fattades det tre, några av de favorittippade. Nu ligger de nya och några av de gamla proverna på sängen.

Eftersom planen är att måla matsalen, vardagsrummet och biblioteket nere, så är det främst köket som ska få sig en tapet. Medger att jag inte bara tänkte på kökstapeter när jag gjorde mina beställningar, utan tog mer eller mindre de jag gillade.

Min favorit så långt till köket är den lilla biten som är ljusgrön med diagonalt mönster. Hampus är mer inne på någon av de bruna till höger med blomrankor på. Tål att tänkas på.

I övrigt så har vi varit på stan och köpt de sista julklapparna. Passade på att ta en sväng förbi Badrumsspecialisten

… och det absolut bästa med att ha ett jättestort hus det är att jag äntligen får stå och hänga vid trädgårdsnördgrejerna. Vill ha, allt!

Jovisstja, innan jag glömmer att knyta an till rubriken. Igår när jag satt på bussen mot jobbets julfest så såg jag att Bukowskis e-market hade en matsalsmöbel ute som närmade sig deadline. Såg dock inte så noga utan slog en signal till Hampus som var hemma och uppmanade honom att lägga ett bud någon timma senare om han kom ihåg det. Imorse när vi vaknade fick jag höra ”ja just det älskling, vi har köpt den där matsalsgruppen”. Jag hade ju knappt ens sett den, med undantag från en bild på 2×2 cm på iPhone.

Nu är den i alla fall vår. Passar den inte så får vi väl sälja den igen på Blocket. Enda kruxet är att den ska hämtas senast måndag. Inte jättebra planerat, ganska impulsivt… Snabbt blev det dock att hyra en minilastbil inför måndag kväll. Hoppas nu bara att vi får ok från säljaren av huset att köra dit prylarna i förväg.

En reaktion på “Äntligen tapetprover + impulsköp från 1800-talet

Kommentera