Smygtitt på köket och hejvaregår!

Idag fick vi mejl från Kvänummannen.

Köket är nu klart, såvida vi inte har fler synpunkter. Vi har också fått en prisoffert för skåpstommarna. Det som ännu inte är löst är bänkskivan som ska vara av kalksten. Stenbrottet där de gör just den aktuella stenen hade visst drabbats av vinter och har helstopp i tillverkningen. Oklart när det går att beställa bänkskivor där igen. I värsta fall måste vi leta rätt på någon annan. Det känns dock väldigt betryggande att låta Kvänummannen ombesörja hela installationen (vore ju himla tråkigt om hålet för diskhon kom på fel ställe…)

Här kommer i alla fall en pyttsmygtitt på spisväggen. Det som ser knepigt ut är väggarna, vi sa visserligen bruna tapeter…. och det är ju juletider… men vi ser inte direkt fram emot att få hela köket i pepparkaka 🙂

Hur som helst, för att knyta an till rubriken. Vi har idag varit riktigt effektiva:

  • Boka flyttfirma – check
  • Boka in flyttkartongleverans – check
  • Nytt bredband- och telefoniabonnemang – check
  • Sagt upp befintligt elabonnemang
  • Sagt upp befintligt gasabonnemang
  • Nytt elabonnemang – check
  • Flyttanmälan – check
  • Boka inflyttningsdag med säljaren – check
  • Boka möte med ytterligare en byggfirma, fredag – check

Man undrar ju när den så kallade skärselden infinner sig med avseende på husköp och liknande. Än så länge är det bara roligt!

Kommentera