Varmvattnet tillbaka och köksbänk

I förmiddags kom en bergvärme-jourman hit och kollade på varmvattenpannan med avseende på problem att utvinna varmvatten ur systemet. Det var tydligen en ovanlig kombination att värmesystemet i övrigt fungerade men inte specifikt varmvattnet.

Enligt vad jag förstod så var det  något fel på den autmatiska omkopplarpryl som styrde fokus mellan varmvatten och värmesystemet. Resultatet var att all kräm gick ut i elementen och inget blev varmvatten. Nu är det löst med en fulfix i avvaktan på att en ny omkopparpryl levereras. Väldigt skönt (lite vardagslyxigt) att vi har varmvatten i helgen när Maria är här.

I morse fixade killarna en ny snygg bänkskiva i avvaktan på stenbitarna. Man är nästan sugen på att behålla bänkskivan som den är… med tanke på tålighet.

DSC 0274

DSC 0273

DSC 0270

Kommentera