Packar upp i smyg

Inför den stundande helgen då vi får finbesök och känsla av att någon slags gräns är nådd för hur kul ett interimskök egentligen är… så har börjat packa upp, diska och ställa in grejer i de monterade och färdiga skåpen i köket. Japp, det är med viss risk, för total omdiskning beroende på hur mycket det kommer damma innan allt är klart.

Det var förresten med rätt stor möda som jag och pappa lyckades lyfta av dörrarna, flytta hyllplanen och sätta tillbaka dörrarna. Långt ifrån alla glas är uppackade men nu har vi i alla fall några ombyten jämfört med tidigare då vi hade en varsin uppsättning av allt. Vardagslyx!

DSC 0228

Vardagslys, glas i ett skåp och inte i en plastback

Då Hampus är ute på annat så har jag haft en riktigt mysig pysselkväll hemma. Har bland annat ställt upp en fönsterlampa nere i matsalen. Dubbel-vardagslyx!

DSC 0230

Vardagslyx två. En lampa på nedervåningen

I övrigt är det kanske bara mediumlyxigt då vi inte har något varmvatten sen i går morse. Vette tusan vart det tog vägen, men slut är det i alla fall. Det kommer en bergväre-jourperson imorgon förmiddag och kollar på saken. Det som är lite positivt med det hela är att vi idag och även imorgon kommer gå till gymmet före frukost för att träna och duscha.

Avslutar med några bilder från eftermiddagen då jag och pappa var ute och rekade på kommunens allmänning som ligger direkt mot vårt hus. Där hittade vi dels påskliljor och dels kollade vi lite på utsikten.

IMG 0959

Påskliljor på kommunens

IMG 0961

Pappa norr om huset

IMG 0962

Fin utsikt över vattnet

Javisst, ja, här kommer också en bild på den tallkvist som ramlade ned i förra veckan då det var storm.

IMG 0964

Blåskvist som snart är ved

 

Kommentera