Det blåser så det knakar

Idag är det tydligen klass 2-storm i Stockholm.

Det har blåst så huset knakar och det har fallit en stor gren från en av tallarna. Det är ju inte utan att man funderar lite på hur stabilt våra närmaste tre bamseträd egentligen står rotade.

I övrigt så har det hänt lite på måla-snickerier-fronten. Nu börjar det verkligen närma sig klart!

DSC 0052

DSC 0054

DSC 0055

Och samma sak i gubbrummet.

DSC 0059

Här dock skursocklar av orginaltyp. Fasen vad fint det blir med allt det vita blanka! Vi kan inte sluta titta.

DSC 0061

I gästrummet har allt gips kommit på plats och det har börjat spacklas. Det påminner mig om att vi behöver gå ner och provmåla den färg som vi, tills annat sägs, beslutat oss för att ha där. Den aktuella färgen införskaffades lite hastigt och impusaktigt innan vi flyttat in i huset. Då trodde vi att vi skulle måla om det rum där vi sover. Det blev inte av och således har vi färg över.

DSC 0064

På grund av en liten fadäs i badrummet, där vi helt missbedömde kombinationen av snedvägg, spegel och lampformat så har nu lampan flyttats en decimeter åt vänster. I samband med det så verkar killarna ha hittat några förbättringsområden. Har vi lite tur så blir det målat och klart inom jättekort.

DSC 0067

Annars då. Jooo båda har haft krävande dragningar på jobben idag så vi är lite trötta. Hampus lagade jättegod middag bestående av råris och terriakilax. Själv sprang jag en mil på band och styrketränade i ytterligare en halvtimma. Därför kändes det helt rätt att äta upp sista glassresterna till kvällstet.

Kommentera