Badrummet närmar sig

Nya bilder från badrummet.

Det har varit en VVS-kille här idag och anslutit alla vattenledningar under huset, så nu är det nära!

DSC 0086

DSC 0078

DSC 0079

Detta är en vägghängd toa men det syns knappt för den hänger rätt lågt. Dock har Hampus kontrollmätt mot det skiljer bara 3 mm mot den andra.

DSC 0070

DSC 0072

Handdukstorkaren, helt i rätt storlek. Lite av en slump. Alla knepiga ljussken beror på att jag fotar med både blixt och pannlampa.

DSC 0081

Imorse gick vi igenom läget i köket. Gick igenom ritningarna och gjorde el-design. Kvar att bestämma är var och hur många eluttag vi vill ha. Det blir till att fixa ikväll.

De har börjat sätta reglar för att räta upp det nya taket.

DSC 0066

DSC 0063

Här nerifrån ser man vattenlås och den spånplatta som utgör golvet i badrummet uppe.

DSC 0062

Vi har bestämt att alla rör ska bytas ut och att de ska komplettera med rör så det passar vårt tilltänkta nya badrum uppe. Här är rör på rulle?

DSC 0059

Här är det utsågat för gasledning. Eventuellt lite för smalt och grunt? Gasmannen kommer i morgon!

DSC 0064

Så här ser hallen ut nere. Tur vi slipper bo där! (då hade det varit gravt Arga Snickaren-läge)

DSC 0088

Killarna har ju slipat och lackat parketten i de tre rummen nere. Dessvärre är vi inte helt nöjda med det och när vi tittade idag tillsammans med så bestämdes att de gör om det en gång till gratis. Känns jättesynd för det är inte hafsigt gjort, mer otur.

 

2 reaktion på “Badrummet närmar sig

 1. Charlotta

  Det blir superfint i badrummet! Härligt med den blå färgen! Blir dessutom glad varje gång jag ser någon som vågar-vägra-kommod-under-handfat. Glöm inte att instruera besökande småfolk noga när det gäller tvågreppsblandaren så att det inte blir några skållskador…

  Svara
 2. Hanna

  Ojojoj! Dagens barn, kan inte med en två greppsblandare!

  Men ok, bra idé! Vi hade råflax för vi har ett stort grov/tvätt-tvättställ i ”tvättstugan”. Förutom att man inte kan reglera vattentemperaturen så är det helt perfekt att diska i.

  Svara

Kommentera